Ezgi Dağdelenler Fenerbahçe'de

TAKİP ET

Sarı Melekler'in yeni üyesi Ezgi Dağdelenler

Yeni sezon yapılanması kapsamında Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız,  İlbank Takımında smaçör olarak oynayan 3 Kasım 1993  Ankara doğumlu Ezgi Dağdelenler ile anlaşma sağlamıştır.


Yeni Sarı Melek Ezgi Dağdelenler’e kulübümüze hoş geldin diyor, yarıştığı her kulvarda “şampiyonluk” hedefleyen Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımızda başarılar diliyoruz. Kadın Voleybol Takımımızın yeni smaçörü Ezgi Dağdelenler, transferine ilişkin ilk açıklamaları Resmi İnternet Sitemize yaptı.

Fenerbahçe taraftarının önünde oynayacak olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirten Ezgi, sezon boyunca elinden gelen her şeyi yapacağını da sözlerine ekledi.

“İnşallah sakatlıksız güzel bir sezon geçiririz. Sezon boyunca elimden gelen her şeyi yapacağım” ifadeleriyle sözlerine başlayan Ezgi Dağdelenler, “Büyük Fenerbahçe taraftarının desteğini alarak oynayacak olmak çok heyecan verici” dedi.

Takımımızın yeni transferlerini milli takımdan tanıdığını da ifade eden Ezgi, “Yeni transferlerden Çağla ve Damla’yı milli takımdan tanıyorum. Eda ablayla henüz tanışma fırsatım olmadı ama onunla oynayacağım için de çok heyecanlıyım” diyerek sözlerini tamamladı.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ