Mersin Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

TAKİP ET

Mersin Emniyet Müdürlüğümüz Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlenen adrese baskın düzenledi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Yenişehir ilçesi Batıkent Mahallesinde bir adreste uyuşturucu madde ticareti yapıldığını belirleyen ekipler yapılan operasyonla 12 kilo 810 gram esrar maddesi, 160 gram esrar tohumu ve bunları tartmakta kullanılan hassas terazi ele geçirdi." ifadelerine yer verildi.
 
Olayla ilgili yakalanan şüpheliler hakkında da açıklama yapan Müdürlük; S.B., F.B., H.A. ve yaşı küçük şahıs M.B.'nin gözaltına alındığını belirtti.


Açıklamada son olarak; Şüpheli şahıslardan S.B. ile suça sürüklenen çocuk M.B.'nin sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandığı, F.B. ile H.A.'nın ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı bilgisine yer verildi.


Mersin Emniyet Müdürlüğü ayrıca açıklamasında; "Mersin Polisinin şehirde emniyeti, asayişi ve kamu düzeninin korunmasına yönelik yürüttüğü çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini" de dile getirdi.