Sağlığım El Verirse Ben de Katılırım

TAKİP ET

Terör Örgütü Lideri Fetullah Gülen'in sağlığı elverseydi Türkiye'ye gelerek darbeyi bizzat yönetmek istediği ortaya çıktı.

Fetö soruşturmaları kapsamında, ByLock yazışmalarının kriptolarının birer birer çözüldüğü bu dönemde ortaya çıkan gerçek bizi hiç şaşırtmadı. Kriptolara göre ortaya çıkan elektronik postalardaki konuşmalar arasında, Fetullah Gülen’in sağlığı elverseydi Türkiye’ye gelerek darbeyi bizzat yönetmek istediği ortaya çıktı.

15 Temmuz darbe girişiminden yaklaşık altı ay önce yapılan yazışmalarda, örgütün bir darbe girişiminde bulunacağına dair önemli bilgilere ulaşıldı. Bu yazışmaların, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in "özel sohbetlerdeki" konuşmalarından yapılan alıntılardan oluştuğu belirlendi.

Fetullah Gülen’in cümleleri nelerdi?

“saliha86” rumuzlu örgüt mensubu tarafından 21 Ocak 2016 tarihli gönderilmiş elektronik postada geçen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Lideri Fetullah Gülen’in sözleri şöyle yer alıyor:

“Hepiniz birleşin ve gelin üzerimize, bu yoldan dönersek kahpeyiz' diyerek çok ağladığı ve onun ağlamasıyla herkesin ağladığı konuşmalar arasında.

'Bu benim şahsi değerlendirmem değil, ABD, Rusya ve 'iç dinamikler' bunların gitmelerinde anlaştı.' Diyerek darbe girişiminin sinyallerini vermiş ve bunun dış güçler ve dış güçlere bağlı içerdekilerin desteği ile gerçekleşeceğini belirtmiş.

"Bir sabah uyandığınızda falan kaçtı, filan uçtu. Eden bulur dünyası. Yakında kibirlerinden şımarıkça ve küstahça, gökte pervaz ediyor gibi görünenlerin nasıl yere çakıldığını göreceksiniz" cümleleriyle de hayallerinde olan gerçeği gözler önüne sermiştir.

"Bir gün bayram dönüp dolaşır bir de 'Türkiye'ye uğrayayım' der. Türkiye ve Mısır'a da bayram geldiğinde bütün dünyaya bayram gelmiş olur." Sözleri ile de devam eden konuşmaların ne kadar küstah tavırlarla hain planlar kurulduğunun göstergesidir.

"Belki ilerde 70 ülkede üçer kişilik temsilcilerle oturacak, dünyanın kaderini konuşacaksınız. (Büyük müjde) Şimdi mikro planda bunu yapıyorsunuz." Diyerek yapılan planın çok büyük olduğunu ve Müslümanların dünyaya hükmedeceği hayalleri ile sadece piyon olduğunu anlamadan aktarmış ve birçok insanı kandırmıştır.

"Sağlığım el verirse ben de katılırım, Türkiye'ye gitmek uçakla 10 saat sürüyor, sağlığım buna elvermeyebilir." Diyerek aslında sağlığını bahane ederek olası başarısızlıkta kendini korumaya aldığı görülüyor. Böyle büyük plan yapan bir insan nasıl olurda başı çekmez. Eğer başarılı olunsaydı hiç çekinmeden gelirdi. Bütün bu söylemleri görmeyen sempatizanları ise piyonun piyonu olmayı kabullenmiş ve boş bir hayalin peşinde hayatlarını heba etmişlerdir. Şimdi davalar sürüyor. Duyuyoruz mahkemede oynanan tiyatroları. Ancak bu millet gerçekleri görüyor. Dış güçlerin desteği ile gösterilen çabanın istenilen sonuca ulaşamamış olması hala çabalıyor oldukları gerçeğini asla gizleyemez.