Antalya'nın Kaş ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekipleri alarma geçirdi.
Yerleşim yerlerine yakın bir noktada başlayan yangının büyümemesi için bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.
Yangın, ilçeye bağlı İkizce Mahallesi’nde yerleşim alanlarının yakınındaki ormanlık ve makilik bölgede başladı.
Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye ekipler yönlendirildi.
ALEVLERİ KONTROL ALTINA ALMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
İhbarın ardından Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine bağlı hava ve kara araçları ile itfaiye ekipleri yangın bölgesine sevk edildi.
Ekipler, alevlerin çevredeki ormanlık alanlara ve yerleşim bölgelerine ilerlememesi için çalışmalarını sürdürüyor.
MÜDAHALE HAVADAN VE KARADAN SÜRÜYOR
Yangına havadan ve karadan müdahale edilirken, ekiplerin çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yangının çıkış nedeni ve etkilenen alanın büyüklüğünün söndürme çalışmalarının ardından netleşmesi bekleniyor.
Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)
Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!