Kripto Para Piyasası

Yükleniyor...
USD/TRY 47,43 ↑ %0,08
EUR/TRY 54,58 ↑ %1,11
GBP/TRY 63,88 ↑ %1,20
BIST 100 13.458,10 ↑ %1,24
Altın (gr) 6.159,77 ↓ %1,40
USD/TRY 47,43 ↑ %0,08
EUR/TRY 54,58 ↑ %1,11
GBP/TRY 63,88 ↑ %1,20
BIST 100 13.458,10 ↑ %1,24
Altın (gr) 6.159,77 ↓ %1,40
USD/TRY 47,43 ↑ %0,08
EUR/TRY 54,58 ↑ %1,11
GBP/TRY 63,88 ↑ %1,20
BIST 100 13.458,10 ↑ %1,24
Altın (gr) 6.159,77 ↓ %1,40
USD/TRY 47,43 ↑ %0,08
EUR/TRY 54,58 ↑ %1,11
GBP/TRY 63,88 ↑ %1,20
BIST 100 13.458,10 ↑ %1,24
Altın (gr) 6.159,77 ↓ %1,40
SON DAKİKA
Gündem

Kerem Bursin: Ahbap'a 200 bin TL bağışta bulundum, mağdurum

Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan oyuncu Kerem Bursin'in ifadesinde, Ahbap Derneği'ne 200 bin lira bağışta bulunduğunu ve mağdur olduğunu söylediği öğrenildi.

Kerem Bursin: Ahbap'a 200 bin TL bağışta bulundum, mağdurum
Kerem Bursin: Ahbap'a 200 bin TL bağışta bulundum, mağdurum

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen "Ahbaplar Suç Örgütü" soruşturması sürüyor.

Bu kapsamda, oyuncular Berna Laçin, Eda Ece, Farah Zeynep Abdullah, İrem Helvacıoğlu ve Kerem Bürsin, ifade vermek üzere savcılığa çağrıldı. 

Konuya ilişkin oyuncu Kerem Bursin, ifade vermek üzere Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayına geldi.

Bursin'in savcılıktaki beyanları ortaya çıktı.

"200 BİN TL BAĞIŞTA BULUNDUM"

Bursin ifadesinde, "Haluk Levent ile hiçbir tanışıklığım bulunmamaktadır. Gerek 2023 yılında gerçekleşen deprem öncesi gerekse sonrasında hiç yüz yüze gelmedik. Sadece o dönem deprem yardımları için sosyal medya hesaplarımdan yaptığım paylaşımlar ile AHBAP Derneğinin hesap bilgilerini de paylaştım. Ama ben bu paylaşımlarda sadece AHBAP hesaplarını paylaşmamıştım.

Aynı zamanda AFAD hesap bilgilerini de paylaşmıştım. O dönem herkes Ahbap ile ilgili paylaşımlarda bulunduğundan dolayı ben de AFAD veya Kızılay gibi bir yardım kuruluşu gibi değerlendirip bu paylaşımları yaptım. Özellikle Ahabp'a ilişkin paylaşımlar yapmam konusunda beni yönlendiren ya da telkinde bulunan kimse olmadı.

Hatırladığım kadarı ile ben de şahsen Ahbap Derneği'ne 200 bin TL bağışta bulundum. Bu bağışın ne şekilde kullanıldığına dair o dönem menajerim aracılığıyla dernekten sorduğumuzu hatırlıyorum. Aklımda kaldığı kadarı ile bir makbuz tarzı evrak göndermişlerdi ama içeriğini bilmiyorum" dedi.

"HALUK LEVENT TARAFINDAN KULLANILDIYSA BEN DE MAĞDURUM"

Bursin ifadesinin devamında "Yaptığım yardımda bize söylenilenden farklı şekilde Haluk Levent tarafından kullanılmış ise ben de mağdurum. Sonrasında şikayet hakkımı da gerekirse kullanırım. Sosyal medyada İspanya'daki hayranlarım tarafından Ahbap Derneği'ne yapıldığı belirtilen bağışlara ilişkin bir bilgim yok.

Bu bağışların derneğin resmi hesabına yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Ben genellikle hayranlarımdan doğum günüm gibi özel günlerde benim için bir şey yapmak istediklerinde hayır kurumlarına bağış yapmalarını tercih ederim. Bu durumda da hayranlarım bağış yapmış olabilirler. Ama bu bağışa konu tutarların akıbeti hakkında benim bir bilgim bulunmamaktadır.

İfademin başında da belirttiğim gibi o dönem ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeni ile yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek amacı ile bizim de nasıl bir katkımız bulunur düşüncesiyle bu paylaşımları yaptık. Bu paylaşımları yaparken de Ahbap'ın yanı sıra başta AFAD'ın hesaplarını da paylaştım.

Hatta en çok AFAD'ın hesap bilgilerini paylaştım diyebilirim. Bu nedenle Haluk Levent tarafından paylaşımlarımı farklı amaçlarla kullanılması nedeniyle üzgünüm. O süreçte sadece hesap bilgilerini paylaştım. Hiçbir etkinliğine veya programına katılmadım. Yukarıda belirttiğim gibi kendim de bağış yapmam sebebi ile açıkçası ben de mağdurum" şeklinde konuştu.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Kaynak: {Haber Merkezi}

Bu habere tepkini göster

Yorumlar 0

Yorum Yap

Yayınlanmaz
1 + 4 = ?

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!