16 Ağustos günü saat 21.00 sıralarında Tokat-Artova kara yolu Altuntaş köyü mevkisinde, R.A. (32) yönetimindeki 60 BH 721 plakalı traktöre, aynı yönde seyreden A.E. (36) idaresindeki 06 UL 112 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpışmanın ardından otomobil sürücüsü A.E. yaralandı.
İlk kazanın ardından traktör sürücüsü R.A., gece saatlerinde yol üzerinde oluşan tehlikenin fark edilmemesi nedeniyle yeni bir kaza yaşanmaması için harekete geçti.
SAMAN BALYALARINI YOLA KOYARKEN OTOMOBİL ÇARPTI
R.A., diğer sürücülerin kaza bölgesini daha kolay fark edebilmesi amacıyla kara yoluna saman balyaları yerleştirmeye başladı.
Ancak sürücünün aldığı önlem, kısa süre sonra ikinci bir kazaya engel olamadı. Bu sırada Ö.K. (37) yönetimindeki 60 AAP 027 plakalı otomobil, yola saman balyaları yerleştiren R.A.'ya çarptı.
Çarpmanın etkisiyle yaralanan R.A. için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından yaralıların tedavi altına alındığı öğrenildi.

KAZA ANI ARAÇ KAMERASINDA
İkinci kazanın ardından ortaya çıkan araç içi güvenlik kamerası görüntüleri, olayın yaşandığı bölgedeki tehlikeyi gözler önüne serdi.
Görüntülerde, gece saatlerinde kara yolunda ilerleyen bir otomobilin kaza bölgesine yaklaştığı görülüyor. Sürücünün yol üzerindeki saman balyalarını fark etmesiyle hızını düşürdüğü, ardından balyaların arasından kontrollü şekilde ilerleyerek aracını durdurduğu anlar görüntülere yansıyor.
İKİ YARALININ DA HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Peş peşe meydana gelen kazalarda yaralanan R.A. ve A.E.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)
Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!