İstanbul Şişli'de dün (23 Ağustos) 42 yaşındaki Dilek E. ile velayeti kendisinde olan 13 yaşındaki üvey kardeşi R.Ş.E., okul kaydı için gerekli olan kimliğini almak için R.Ş.E.'nin 51 yaşındaki annesi Nurşen K.'nın yaşadığı Gülbahar Mahallesi'ndeki apartmana gitti.
Dilek E., aşağıda beklerken R.Ş.E., kimliğini almak için daireye çıktı.
"KİMİNLE GELDİN" KAVGASI
Nurşen K.’nin oğluna, "Kiminle geldin?" diye sorması üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından sokağa inen Nurşen K. ile üvey kızı Dilek E. arasında da tartışma başladı.
Tartışma, tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü.

"ABLAMI BIRAK"
Kavgada Dilek E. ve R.Ş.E. ile Nurşen K. birbirlerine vurdu.
Çevrediklerin cep telefonuyla çektiği görüntülerde; Nurşen K.’nin Dilek E.’ye vurması üzerine R.Ş.E.’nin annesine "Ablamı bırak" diyerek tekme attığı görüldü.

ANNEDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR
Olayın ardından R.Ş.E. ile üvey ablası Dilek E., annesi Nurşen K. hakkında şikayetçi oldu.
Taraflar, işlemleri için Şişli Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne götürüldü.

"KASTEN YARALAMA'DAN İŞLEM YAPILDI
Nurşen K. hakkında 'kasten yaralama', 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından işlem yapıldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nurşen K., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: {Haber Merkezi}

Yorumlar 0
Yorum Yap
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!